Välkommen till 59 Vintage Store

59 Vintage Store står för ett fantastiskt utbud av original och originell Vintage från en tidsspann 1920 till 80-tal. Vi är främst fokuserade på klänningar, glitter och glamour. Vi har ett sagolikt utbud av klänningar i alla dess former och färger. Väskor, skor, stövlar, boor, och vackra, unika och galna accessoarer. Hermès, Yves St Laurent, Dior, Chanel, Gucci, Pucci, Cacharel, Louis Féraud, Courège, Rhodi Heintz, Marimekko och Katja of Sweden är bara några av våra kända designers från denna tid som glider in till oss. Men vi har även vardagsklänningen och en del barnkläder.

Öppettider 

jämna veckor  tis-fre  11-18 , lör 11-16

ojämna veckor  tis-fre  9.30-16 , lör STÄNGT

Det går alltid att boka upp en timme eller två vid egobehov utöver öppningstiderna! Taxametern ligger på 350 riksdaler/timme.

This entry was posted in Öppettider, Uncategorized. Bookmark the permalink.